Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri

Powersept Forte pršilo 50 ml

novo

Močnejša formula proti glivicam + dodani srebrovi ioni za močnejše in dolgoročnejše delovanje. 50 ml.

14,50 € z DDV

Powersept Forte je namenjen tretiranju mest na koži, kjer se zadržujejo še posebej trdovratne glivice in mestom, kjer je že prišlo do odstopanja nohta. 

Powersept Forte je učinkovita rešitev za glivice, saj jih preverjeno uniči in na izdelek ne morejo razviti rezistentnosti. Glavna sestavina, vodikov peroksid, sprošča proste kisikove radikale, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma. Mikroorganizme uničuje tako, da se veže na njihovo celično membrano in jo raztrga, veže pa se tudi na encime in povzroči denaturacijo ter tako onesposobi energetski vir celice. Poleg vodikovega peroksida pa vsebuje tudi srebrove ione, ki zagotavljajo podaljšano delovanje proizvoda – srebrovi ioni namreč pustijo na koži nevidno plast, ki deluje in vas ščiti pred glivicami, pa tudi bakterijami še nekaj časa po nanosu.

Ni kancerogen in mutagen.

Uporaba: Noge in prste ter druga žarišča glivic na koži temeljite operite z vodo in popolnoma obrišite. Po možnosti posušite s sušilcem za lase, da je prizadeto mesto popolnoma suho.

Sredstvo nato razpršite po stopalu in prstih (na vsak prst vsaj 1x), pa tudi med prsti, na, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati in počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odteče in se posuši. Na mestih, kjer se močno peni, pa izperite in postopek ponovite.

Po postopku; ko se vam mesto kamor ste razpršili tekočino posuši, si obujte sveže oprane, dezinficirane ali prekuhane nogavice. Svetujemo vam, da stare copate zavržete ali pa jih natančno razkužite s Powerseptom – popršite po notranji strani copata in počakajte, da se posuši.

Ni namreč dovolj, če sredstva proti glivicam uporabljate le na mestu, kjer ste opazili glivice. Če imate glivice na nogah oziroma prstih, jih boste zlahka prenesli tudi na nogavice oziroma v obutev, ki jo nosite, če je niste predhodno razkužili. Zato je izredno pomembno, da dezinficirate tudi obutev in nogavice ter drug material oziroma površine, ki so prišle v stik z glivicami.  Le na tak način boste glivice popolnoma odstranili in se vam ne bodo več ponavljale.

Postopek ponavljajte 2x dnevno, vsaj 30 dni, najbolje zjutraj in zvečer. Sledite postopku obnove nohta, Powersept pa preventivno nanašajte na prizadeta mesta še enkrat dnevno, dokler se popolnoma ne znebite glivic oziroma izpraznite stekleničke. V kolikor boste opazili, da se niste v celoti znebili glivic saj se nahajajo že globoko pod nohtom ali pa imate še vedno močno zadebeljen ali razpokan noht, ponavljajte postopek, dokler se noht v celoti ne obnovi. Svetujemo pa vam tudi, da pri resnih primerih  Powersept Forte uporabljate skupaj v kombinaciji s Powersept S proti glivicam, 200 ml. Slednji je primeren tudi za dezinfekcijo čevljev, pribora za nego,..

Sestavine: Vodikov peroksid 30g/kg, srebrov nitrat 0,015g/kg.

Opozorila: Ni za uživanje.
Ne uporabljajte na poškodovani koži in sluznici.
Hraniti izven dosega otrok.
Ob nezgodi ali slabem počutju takoj poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo proizvoda.
Pri stiku z očmi: Lahko povzroči draženje, ki je prehodne narave.
Pri stiku z očmi: Odprte oči, tudi pod vekami, takoj izpirajte z obilico tekoče vode. Če se pojavijo simptomi, ki ne izzvenijo, poiščite zdravniško pomoč.
Vdihavanje: Prekomerna izpostavljenost meglicam ali hlapom lahko povzroči draženje dihal.

Trenutno ni ocen.

Write a review

Powersept Forte pršilo 50 ml

Powersept Forte pršilo 50 ml

Močnejša formula proti glivicam + dodani srebrovi ioni za močnejše in dolgoročnejše delovanje. 50 ml.

Sorodni artikli