Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri

Blagovne znamke 

V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

AFRODITA PROFESSIONAL

Vodilna slovenska hiša lepote, ki z visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami že več kot 46 let dosledno zadovoljuje želje, potrebe in pričakovanja končnih in profesionalnih (kozmetični in frizerski saloni ter wellness in spa centri)  uporabnikov.

Zavedamo se ekološke odgovornosti, zato posebno skrb namenjamo ohranjanju naravnega okolja.

So sinonim za učinkovito, naravno, zaupanja vredno ter uporabnikom in okolju prijazno blagovno znamko.

Proizvaja;

AFRODITA d.o.o.

Kidričeva 54

3250 Rogaška Slatina

THALGO

Profesionalna kozmetika iz Azurne obale  temelji na posebnih tehnoloških postopkih,  s katerimi pridobivajo in predelujejo morske alge in druge elemente morja. Izdelki so bogati s hranljivimi morskimi sestavinami, ki vzpodbujajo obnovo in poživitev kože ter s pomočjo učinkovitega vlaženja, čiščenja  in učvrstitve vzpostavljajo njeno naravno ravnovesje.

Proizvajalec;

LABORATOIRES B.L.C.

THALGO COSMETIC S.A.

83521 ROQUEBRUNE S/ACEDEX

France - Made in France

GEHWOL KREME ZA STOPALA

Podjetje s več kot 140 letno tradicijo Eduard Gerlach GmbH iz Nemčije izdeluje izdelke Gehwol za nego nog in je vodilno podjetje na tem ozko specializiranem segmentu delovanja.

Vsi izdelki so dermatološko testirani, velika večina je tudi primerna za diabetike.

Proizvaja;

EDUARD GERLACH GmbH

32292 Lubbecke

Germany

LYCON

LYCON je sistem za voskanje, ki nudi podporo za nego telesa tudi doma. Proizvodi Lycon so prva izbira najprestižnejših kozmetičnih salonov po svetu. Izdelujejo jih v Avstraliji od leta 1978.

Dr. Spiller

Dr. Spiller Pure SkinCare Solutions je vrhunska in edinstvena nemška kozmetika, ki jo je leta 1960 razvil dr. Horst Spiller. Filozofija temelji na razumevanju delovanja naše kože in ugotavljanju njenih potreb za optimalno delovanje. Negovalne linije z individualnim karakterjem Basic, Superior, Exclusive zagotavljajo opazne rezultate in poskrbijo za popolno dobro počutje.
Certificirana organska linija izdelkov Alpenrausch ustreza natančnim »BDIH« pravilom za kontrolirano bio kozmetiko, kjer vsak posamezen izdelek nosi prepoznaven evropski pečat COSMOS ORGANIC.
Manage Your Skin linija izdelkov namenjena sodobnemu moškemu.
Cellosophy – Celebration Collection prestižna linija z aktivnimi substancami bogatega kaviarja, penečega šampanjca in dragocenih diamantov.
Naj naša čarobnost ohranja vaše mladostno ravnovesje. Dr.Spiller Pure SkinCare Solutions.