Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri
LYCON

LYCON je sistem za voskanje, ki nudi podporo za nego telesa tudi doma. Proizvodi Lycon so prva izbira najprestižnejših kozmetičnih salonov po svetu. Izdelujejo jih v Avstraliji od leta 1978.

LYCON 

Izdelkov: 15

Luksuzna mešanica sivke, kamilice, jojobinega olja za nego kože po telesu in rokah.

20,00 €
0 Review(s)

Sladkorni piling za celo telo, učinkovito odlušči površinski sloj odmrlih celic, vlaži in ne pušča mastnih madežev. Z nežnimi krožnimi gibi nanesemo na mokro telo in izperemo z vodo.

24,50 €
0 Review(s)

Zapeljiva mešanica granatnega jabolka, karitejevega masla in jojobinega olja.

20,00 €
0 Review(s)

Luksuzni losion za telo in roke s kombinacijo kokosa, vanilije in jojoba oljem.

20,00 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling brez dodanih olj, z aromo kokosa in vanilije. Primeren za nego celega telesa.

24,50 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling za celo telo. SPA kvaliteta brez dodanih olj s sproščujočo sivko in kamilico. Preprečuje vraščanje dlačic v kožo.

24,50 €
0 Review(s)

Lycon ingrown pršilo za obraz in telo proti vraščanju dlakic, s salicilno in mlečno kislino.

21,00 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling salonske kakovosti brez dodanih olj in s poletno kombinacijo eksotičnega manga in guave, je primeren za negovanje celega telesa. Nežno odstranjuje odmrlo kožne celice in hkrati kožo vlaži, pri tem pa na njej ne pušča ostankov maščob, ki mašijo pore in povzročajo nastanek mozoljčkov.

24,50 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling salonske kakovosti brez dodanih olj in s poletno kombinacijo eksotičnega manga in guave, je primeren za negovanje celega telesa. Nežno odstranjuje odmrlo kožne celice in hkrati kožo vlaži, pri tem pa na njej ne pušča ostankov maščob, ki mašijo pore in povzročajo nastanek mozolčkov.

12,00 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling salonske kakovosti brez dodanih olj iz roza grenivke, je primeren za negovanje celega telesa. Nežno odstranjuje odmrlo kožne celice in hkrati kožo vlaži, pri tem pa na njej ne pušča ostankov maščob, ki mašijo pore in povzročajo nastanek mozoljčkov. 

12,00 €
0 Review(s)

Luksuzna in zapeljiva mešanica granatnega jabolka, karitejevega masla in jojobinega olja, ki bo vašo kožo nežno negovala od glave do pete.Piling nežno odstranjuje odmrle kožne celice in hkrati kožo vlaži, pri tem pa na njej ne pušča ostankov maščob, ki mašijo pore in povzročajo nastanek mozoljčkov. Po voskanju ali britju tudi odlično pomaga premakniti...

12,00 €
0 Review(s)

Pomirjujoč losjon z izvlečki čajevca, vrtnice in kamilice z antibakterijskimi lastnostmi. 125 ml.

13,50 €
0 Review(s)

Luksuzni sladkorni piling brez dodanih olj, z aromo kokosa in vanilije. 100g.

12,00 €
0 Review(s)

Ingrown solution proti vraščanju dlak. Vsebuje salicilno kislino, alantoin in arniko. 15 ml.

5,00 €
0 Review(s)

Nežen čistilni gel z uravnoteženim pH. formuliran z nežno mlečno kislino, Aloe Vero in jagodičevjem. 200ml

22,00 €
0 Review(s)
Prikazano 1 - 15 od 15