Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri
KREME ZA STOPALA GEHWOL

Specialne kreme za nego stopal, so dermatološko testirane, primerne za diabetike.

KREME ZA STOPALA GEHWOL 

Izdelkov: 14

Soft feet krema za stopala z medom in mlekom nežno neguje, vsebuje avokadovo olje in druge maščobe. Poseben globoko delujoč hialuron dobro prehaja v kožo in pomaga pri regeneraciji kože in krepi njeno naravno zaščitno funkcijo. V kombinaciji s sečnino veže hialuron vlago v globlje plasti kože in s tem preprečuje nastajanje trde kože. Uporaba; vmasiramo na...

11,00 €
0 Review(s)

GEHWOL FUSSKRAFT modra za suho, izsušeno kožo stopal vsebuje zanesljivo delujoče sestavine, ki preprečujejo nastanek neprijetnega vonja, glivičnih obolenj in srbenja med prsti. Naravne in koži prijazne maščobe, kot je na primer lanolin v kombinaciji z aloe vero, ki daje koži vlažnost, in s sečnino, dajejo suhi, izsušeni koži stopal nujno potrebno nego, da...

9,50 €
0 Review(s)

GEHWOL med krema proti razpokani koži stopal. negovalna krema za zelo trdo, razpokano, suho in hrapavo kožo. Uporaba; nanesemo na čisto kožo stopal.

10,50 €
0 Review(s)

GEHWOL med krema proti razpokani koži stopal, negovalna krema za zelo trdo, razpokano, suho in hrapavo kožo. Uporaba; nanesemo na čisto kožo stopal.

8,50 €
0 Review(s)

GEHWOL med lipidro krema za stopala za optimalno nego suhe in občutljive kože. Zelo kvalitetne sestavine nadomestijo pomanjkanje maščob in vlage, s čimer se vzpostavi naravno ravnovesje zaščitne funkcije kože. Sečnina veže vlago v globljih plasteh kože. Uporaba; nanesemo na čisto kožo stopal.

10,50 €
0 Review(s)

GEHWOL med lipidro krema za stopala za optimalno nego suhe in občutljive kože Zelo kvalitetne sestavine nadomestijo pomanjkanje maščob in vlage, s čimer se vzpostavi naravno ravnovesje zaščitne funkcije kože. Sečnina veže vlago v globljih plasteh kože. Uporaba;nanesemo na čisto kožo stopal

8,50 €
0 Review(s)

GEHWOL med puder za stopala ohranja stopala suha – učinkovito ščiti – dezodorira. Preizkušene učinkovine ščitijo pred nastankom neprijetnega vonja in ohranjajo higiensko svežino stopal. Z redno uporabo bodo stopala bolje zaščitena pred glivicami. Uporaba; puder dnevno posujte na stopala, predhodno namočena v Gehwol kopeli.

6,50 €
0 Review(s)

Negovalni dezodorant, ki hladi, osveži in mehča prekomerno poroženelo kožo stopal. Preprečuje nastanek neprijetnega vonja, vsebuje sečnino. Primeren za diabetike, dermatološko preizkušen.

9,00 €
0 Review(s)

Negovalni balzam za noge z zelišči za noge in stopala. Poživi utrujene noge in stopala 125ml. Dermatološko preizkušeni, primerno za diabetike.

9,70 €
0 Review(s)

Soft feet pena z Aloe Vera & Oliva za negovana stopala in noge. Z globoko delujočim hialuronom 125ml. Dermatološko preizkušeno, primerno za diabetike.

12,00 €
0 Review(s)

GEHWOL med Sensitive - posebna nega za občutljivo kožo - Primerna tudi kot spremljajoča nega pri terapijah diabetesa in nevrodermitisa ter glivic na stopalih in nohtih.

10,50 €
0 Review(s)

Dobrodelni negovalni balzam z zelišči za noge in stopala. Vsebuje Allantoin in bisabolol, sestavini divjega kostanja in kamilice, kakor tudi pantenol, učinkujejo blagodejno proti nečistoči in pordelosti kože. Izvleček nepozebnika in mentola pa deluje blažilno in rahlo adstringentno. Rahla masaža krepi vene in blaži tegobe nog v času nosečnosti.

9,50 €
0 Review(s)

Kremni losjon za uravnavanje potenja stopal. 125 ml.

9,50 €
0 Review(s)

Dezodorant za čevlje in stopala - za dolgotrajno higiensko svežino. 150 ml.

10,50 €
0 Review(s)
Prikazano 1 - 14 od 14