Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri
GLIVICE - POWERSEPT

Zaščita pred nastankom glivic na koži, na nohtih, lasišču, v dimljah, pod pazduhami...

Izdelek Powersept vsebuje stabiliziran vodikov peroksid nudi 99,99% učinkovitost in je okolju prijazen proizvod.

GLIVICE - POWERSEPT 

Izdelkov: 7

100% eterično olje čajevca, poreklo iz Avstralije (parasimpatikus). Uporabljamo ga za glivične nohte. Za ostalo ga je priporočljivo mešati z drugim oljem ali belo bazo 1/10. Pomirja pike žuželk, lajša tegobe povezane s herpesom

16,50 €
0 Review(s)

Serum za nego glivičnih nohtov, ki prodre v noht in pripomore, da ne pride do širjenja glivic po nohtu in na druge nohte. Vsebuje hidroliziran keratin, ki obnovi in okrepi strukturo nohta. Vsebuje vitamin E in B5. Priporočamo sočasno uporabo Med pudra Gehwol, ki preprečuje širjenje glivic.

18,00 €
0 Review(s)

Močnejša formula proti glivicam + dodani srebrovi ioni za močnejše in dolgoročnejše delovanje. 50 ml.

14,50 €
0 Review(s)

Powersept dodatna doza brez pršila in aplikatorja. 200ml.

20,00 €
0 Review(s)

Powersept je primeren za vse, ki se sprašujete, kako se znebiti glivic na nohtih, nogah ali koži. Pršilo Powersept je sestavljeno iz tekočega dezinfekcijskega sredstva, ki vključuje vodikov peroksid za odstranjevanje glivic na telesu.

29,90 €
0 Review(s)

ProntoMan razpršilo za antiseptično čiščenje in nego kože in področja nohtov. 75 ml.

14,40 €
0 Review(s)

Gehwol med puder za stopala - učinkovito ščiti pred glivicami, dezodorira in ohranja stopala suha. Pri pojavu glivic na nohtih, priporočamo sočasno uporabo pudra s Trind serumom.

10,00 €
0 Review(s)
Prikazano 1 - 7 od 7