Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri

Powersept pršilo proti glivicam 200 ml

novo

Powersept je primeren za vse, ki se sprašujete, kako se znebiti glivic na nohtih, nogah ali koži. Pršilo Powersept je sestavljeno iz tekočega dezinfekcijskega sredstva, ki vključuje vodikov peroksid za odstranjevanje glivic na telesu.

29,90 € z DDV

Glivice na nohtih se lahko nahajajo tako na prstih, med prsti, pod nohtom in na stopalu. 

Pri uničevanju glivic se Powersept uporablja na način, ki izboljša dostop spreja proti glivicam do težavnih delov in pomaga razkužiti tudi tekstil in obutev.

Ključne prednosti, ki jih sprej za glivice znamke Powersept zagotavlja, so:

  1. Vsakemu izdelku je dodan poseben aplikator, ki zagotavlja natančen nanos pod nohtom. Pomembno je, da se omogoči čim boljši stik med sprejem z vodikovim proksidom in nohtom prizadetim z glivicami. Ponavadi je pri glivicah na nohtih najbolj težko zagotoviti zadovoljiv stik izdelka proti glivicam in mesta pod nohtom. Aplikator nam olajša proces nanašanja izdelka neposredno pod noht.
  2. Razkuževanje nogavic, obutve in pribora za nego nohtov. Glivice se lahko zadržijo na vseh predmetih, ki so prišle v stik z glivicami - vse od nogavic in čevljev, do izdelkov za nego nohtov. Če želimo čim bolje preprečiti razrast glivic, je smotrno poskrbeti za razkužilo tudi teh predmetov. Powersept je zasnovan tako, da lahko s sprejem učinkovito nanesete izdelek na vse vrste obutve nogavic in tudi pribora za nego nohtov, če je le-ta bil predhodno v stiku z glivicami.
  3. Uporaba kjerkoli na koži. Najpogosteje govorimo o glivicah na nohtih na nogi, vendar se lahko glivice pojavijo tudi drugih predelih kože; kot recimo glivice na nogah, glivice na stopalih, pod pazduho oziroma kjerkoli se koža giba skupaj.  Powersept je prilagojen za boj proti glivicah kjerkoli na koži.
  4. Švicarska formula, domača prizvodnja. Powersept sprej proti glivicam je zasnovan na švicarski formuli.

Tekočine ni potrebno izpirati in brisati, samo poškropite in pustite, da se posuši. Če so na nohtih prisotne  glivice, se bo po nanosu razstopine verjetno pojavila bela pena.

Običajno dezinfekcijska sredstva vsebujejo samo eno učinkovino in je zato njihova učinkovitost omejena na določeno področje. Za Powersept pa velja ravno nasprotno, saj vodikov peroksid, s pomožnimi snovmi, sprošča zelo reaktivne proste radikale, ki začnejo takoj napadati celično membrano ciljnega mikroorganizma.

Mikroorganizme uničuje tako, da se veže na njihovo celično membrano in jo raztrga, veže pa se tudi na encime in povzroči denaturacijo ter tako onesposobi energetski vir celice.

Če imate glivice na nogah oziroma prstih, jih boste zlahka prenesli tudi na nogavice oziroma obutev, če je niste predhodno razkužili. Zato je izredno pomembno, da dezinfencirate tudi obutev in nogavice ter drug material oziroma površine, ki so prišle v stik z glivicami. In to storite kar s Powerseptom proti glivicam. Le tako boste glivice popolnoma odstranili in se vam težave ne bodo več ponavljale.

Uporaba: Noge, prste ali druga žarišča glivic na telesu temeljite operite z vodo in še bolj temeljito obrišite. Svetujemo vam, da prizadeta mesta po tuširanju ali umivanju vedno posušite s sušilcem za lase, da je mesto, kjer se nahajajo glivice, popolnoma suho.

Sredstvo razpršite po stopalu in prstih, pa tudi med prsti, na, med in ob nohtih ter kjerkoli na koži imate glivice. Pustite delovati in počakajte, da se posuši. Ne brišite, samo pustite, da odteče in se posuši. Na mestih kjer se nahajajo glivice, se bo po nanosu raztopine verjetno pojavila bela pena.

Na mestih, kjer se močno peni, izperite in postopek ponovite. Postopek ponavljajte 2x dnevno, vsaj 21 dni, najbolje zjutraj in zvečer. Opazujte prizadeta mesta in po potrebi mesta, kjer se močno peni, ponovno poškropite. Powersept tudi dobro utrite v predele okoli nohta. V naslednjih tednih sledite postopku obnove nohta, Powersept pa preventivno nanašajte na prizadeta mesta še enkrat dnevno, dokler se popolnoma ne znebite glivic oziroma izpraznite stekleničke. Če boste opazili, da se na določenem mestu glivice ponavljajo, morate celoten postopek ponoviti.

Po postopku, ko se vam mesto, kamor ste razpršili tekočino, posuši, si obujte sveže oprane, dezinficirane ali prekuhane nogavice. Svetujemo vam, da stare copate zavržete ali pa jih natančno razkužite s Powerseptom – popršite po notranji strani copata in počakajte, da se posuši.  

Če boste opazili, da se na kakem mestu glivice ponavljajo, celoten postopek ponovite. Po postopku, lahko Powersept uporabite kadarkoli, kot preventivo, ne pozabite pa niti na dezinfekcijo obutve. Ne pozabite, če so nohti močno spremenjeni zaradi glivic, bo postopek uničevanja glivic daljši, traja lahko tudi več mesecev. 

Sestavine: Vodikov peroksid 25 g/kg, srebrov nitrat 0,015 g/kg.

Izdelek ni mutagen ali karcenogen.

Opozorila:
Ni za uživanje. Hraniti izven dosega otrok. Če se na koži pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z zdravnikom. Ob nezgodi ali slabem počutju poiščite zdravniško pomoč. (Po možnosti pokazati etiketo). Če pride v stik z očmi, sperite z večjo količino tekoče vode Koža, lasje ali dlake v zelo redkih primerih osvetlijo. 

Hranite v tesno zaprti posodi na prezračevanem mestu. Uporabnik mora oddati prazno embalažo in ostanke neporabljenega izdelka pooblaščenemu zbiralcu odpadkov.

Rok uporabe je odtisnjen na embalaži in steklenički.

Trenutno ni ocen.

Write a review

Powersept pršilo proti glivicam 200 ml

Powersept pršilo proti glivicam 200 ml

Powersept je primeren za vse, ki se sprašujete, kako se znebiti glivic na nohtih, nogah ali koži. Pršilo Powersept je sestavljeno iz tekočega dezinfekcijskega sredstva, ki vključuje vodikov peroksid za odstranjevanje glivic na telesu.

Sorodni artikli