Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri
COLLAGEN CMF aktivna nega po 35. letu

Po 35. letu se začnejo pojavljati prve gubice, ki kasneje preidejo v gube. Koža z leti izgublja kolagen, ki se v koži naravno proizvaja. Collagen linija je aktivna nega proti prvim gubicam in znakom staranja.

COLLAGEN CMF aktivna nega po 35. letu 

Izdelkov: 5

Vsebuje kolagen, izvleček sleza, olje jojobe in avokada, karité maslo in številne druge aktivne sestavine, ki v sinergiji oskrbujejo kožo obraza z vlago in preprečijo njeno prekomerno izhlapevanje. Vitamin E, ki ščiti celice pred propadom. Takoj po negi je koža bolj napeta -»lift effect«, po nekaj dneh pa bolj čvrsta. Manjše gubice so opazno zglajene in...

22,40 €
0 Review(s)

Vsebuje kolagen, visoko vredna naravna olja jojobe, avokada in žitnih kalčkov ter vitamin E, ki v koži uravnovesijo naravno razmerje med lipidi in vlago. Obnovi naravno energijo celic, poveča imunsko zaščito in upočasni proces staranja kože. Že po prvi negi je koža obraza lepo napeta, v nekaj dneh pa občutno bolj čvrste strukture, mehka in nahranjena. 

22,40 €
0 Review(s)

Izdatno vlaži kožo okoli oči, stimulativno vpliva na nastajanje kolagena ter izboljša prekrvavljenost kože, kar ugodno vpliva na zmanjšanje podočnjakov.Že takoj po prvem nanosu kreme so gubice manj izrazite, koža pa je satenasto gladka in lepo napeta. Po tritedenski vsakodnevni negi se koža revitalizira, učvrsti in poveča se njena odpornost.

18,30 €
0 Review(s)

Intenzivna nočna krema s kolagenom koži podari vitalnost in napetost. Z intenzivnim vlaženjem podpira delovanje naravnih funkcij kože.

28,00 €
0 Review(s)

Ultimativen proizvod proti zabuhlosti. Masažni ledeni učinek 3 kovinskih kroglic z aktivnimi učinkovinami proti zabuhlosti, temnim kolobarjem in lifting učinkom.

30,50 €
0 Review(s)
Prikazano 1 - 5 od 5