Spletna trgovina KUPIKREMO.si uporablja spletne priškotke, da je s tem omogočeno osnovno delovanje spletne trgovine ter da lahko hkrati izboljšamo vašo izkušnjo na naši strani. Zapri

BIO ETERIČNO OLJE SIVKE 10ml

novo

Bio eterično olje sivke iz Krasa, pridobljeno s parno destilacijo 10ml.

6,00 € z DDV

Uporaba eteričnega olja sivke;

- za razkuževanje in odišavljanje prostora, tudi nevtralizira vonje (na dišečo mandalo kanemo nekaj kaplic et.olja, v izparilnik kanemo nekaj kapljic et. olja, vodnemu sesalcu dodamo 3 kapljice et.olja)

- Aknasta koža (eno kaplico damo neposredno na problematično mesto, pazimo, da ne pride v stik z očmi, otrokom do 1 leta starosti ne damo et. olja neposredno na kožo)

- Po daljšem izpostavljanju soncu in za boleče mišice (1dl oljčnega olja damo 5 kapljic et.olja sivke, premešamo in nanesemo na kožo)

- Pomoč pri celjenju ranic in vreznin ( kapljico et.olja kanemo neposredno na rano ali vreznino)

- Pomiritev kože po pikih žuželk (kapljico et. olja nanesemo na mesto pika)

- Za krepitev las (s prsti intenzivno masiramo lasišče s tremi kapljicami et. olja. Kuro izvajamo tri mesece vsaki dan, po treh mesecih kuro prekinemo in po potrebi jo čez tri mesece ponovimo)

- Za izražanje individualnosti, za sprejemanje življenja in lastne odgovornosti, ter črpanje negativne energije (7 kapljic et. olja kanemo v toplo kopel in se v njej namakamo 20 minut, Eno kapljico et. olja nanesemo na najvišjo točko naše glave - po izročilu vzhodnih kultur se tam nahaja sedma oz. kronska čakra ki ima barvo sivke, usedemo se v udoben položaj in opazujemo naš dih 7 minut. Kapljico et. olja kanemo na sence na naši glavi in s krožnimi gibi prstov rahlo masiramo 7 minut.

Ingredients:Lavandula Intermedia Oil, Linalool, Limonene

Trenutno ni ocen.

Write a review

BIO ETERIČNO OLJE SIVKE 10ml

BIO ETERIČNO OLJE SIVKE 10ml

Bio eterično olje sivke iz Krasa, pridobljeno s parno destilacijo 10ml.

Sorodni artikli